Skip to content
Politică

Dragnea, acuzații grave la adresa ACL: „Se folosesc de numele Laurei Codruța Kovesi”

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a acuzat o acțiune de amploare a ACL. Potrivit lui Dragnea, echipa lui Klaus Iohannis trimite către primarii PSD plângeri penale adresate șefei DNA Laura Codruța Kovesi.

Primarii nostri primesc o asa zisa plangere catre DNA adresata doamnei Kovesi de catre o fundatie Acta non Verba, care nu e inregistrata la indexul persoanelor juridice, exista o asociatie cu acest nume, dar nu fundație.

Am contactat fundația și ne-a spus ca nu e implicată în această acțiune. E o plangere penala adresata DNA care nu e semnata si in care se spune ca presedintele fundatiei e un domn Augustin Badea si secretar Viorica..nu e o semnatura, e o stampila falsa. Actiunea e facuta cu scopul de a intimida primarii nostri. In Romania lucrurlui facut ei au facut primul set de scrisori catre judetul Bacau, apoi celelalte scrisori tot cu judetul Bacau apareau, asta nu e infractiune, e prostie. Pentru asta nu vor fi reclamati. Au tarat in aceasta actiune si numele doamnei Kovesi.

Se pare ca au fost comise mai multe infractiuni prevazute in Codul Penal. Solicitam cercetarea penala pentru a punerea sub acuzare a infractorilor din echipa domnului Klaus Iohannis”, a declarat Dragnea, în cadrul unei conferințe de presă.

1 comentariu la “Dragnea, acuzații grave la adresa ACL: „Se folosesc de numele Laurei Codruța Kovesi”

 1. Familia lui Viktator :hotiiii
  • V. V. Ponta – prim-ministru (PSD)
  * Daciana Sârbu-Ponta (sotie) – europarlamentar (PSD)
  * Ilie Sârbu (socru) – senator (PSD)
  * Rodica Cazanciuc (verisoara) – directoare la Tarom
  * Robert Cazanciuc (sotul verisoarei) – ministrul Justitiei (PSD)
  * Gabriel Oprea (nasul de la prima cununie si nasul de botez al primului copil) – vicepremier (UNPR)
  * George Maior (nasul de la cea de-a doua cununie si nasul de botez al celui de-al doilea copil) – director SRI
  * Cornelia Naum (mama) – actionara a unor firme abonate la contractele cu statul
  * Alexandra Ponta-Hertanu (sora) – actionara a unor firme abonate la contractele cu statul
  * Iulian Hertanu (cumnat / sotul surorii) – actionar si administrator al unor firme care au obtinut contracte de zeci de milioane de euro pe bani publici, multe fara licitatie.
  Votați Tonta ca mai are multe neamuri de hranit . Nu a ajuns cat au furat in perioada Iliescu,Nastase,cand au vandut Petromul,fabricile,padurile si multe alte bunuri românești. Au distrus toata industria românească. Votati-i sa mai fure si restul si sa-i scoată si pe cei aflati in inchisoare sa poată fura mai bine . Banii dati pe pomeni electorale trebuie recuperati de undeva.Doar nu credeati ca faina si uleiul sunt pe gratis. Cum era zicala : iti da cu o mână si ia cu zece . RUSINE! JOS PSD! JOS HOTIA! JOS INCOMPETENTA! URA SI DEZBINAREA ATI FACUT-O VOI!!!! PRIN MANARII SI GAINARII SI ALIANTE CORUPTE SI TIGANII PE LA TV. LUMEA S-A SATURAT DE VOI! SHARE VA ROG SA VADA LUMEA DE CE E ASA MARE BATALIA…
  Eu votez cu Iohannis….dar din pacate mă tem că Ponta va iesi pt că e pervers si bun de gura……şi batrini .fac ce li se spune…sunt manipulați pt o coaja de pâine .in plus…..Ponta.nu a facut nimik bun  ca prim- ministru …apoi ce va face ca președinte??????.vai de noi….:((….măcar o şansa sa-i dăm  omu acesta Iohannis.macăr să vedem ce se intamplă….e ceva nou.!!!..Si incă cv! …….Noi  românii ,suntem invățați să lu-ăm .,suntem invidioşi si răi,.dacă unu are mai mult.,.e bai:))că aşa e…..noi.nu ştim să daruim. sau să ne ajutăm.iar Ponta e român…e clar ce se va alege de țara asta nu???..!!!!..străinii din alte țări se ajută ,sunt diferiti…oare noi  de ce nu putem sa  fim așa ca ei??? vă spun eu de ce ..pentru. ca suntem români!!!!!lacomi!!!…..iohannis e strain dar poate va şti să regleze conturile in ROMANIA.. SA FIM ODATA SI NOI BINE IN PUIII MEIIIII…!!!!!…!!!VOTATI IOHANNIS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *