Skip to content
Politică

Dragnea amână remanierea Guvernului. Ce-i pregătește lui Tudorel Toader

Inquam Photos / Octav Ganea

Conducerea PSD amână pentru săptămâna viitoare ședința Comiteului Executiv, au declarat pentru Hotnews.ro surse din interiorul partidului. Amânarea ședinței are loc în contextul în care, la Senat, se discută moțiunea simplă împotriva lui Tudorel Toader. Potrivit surselor citate, senatorii PSD vor vota în favoarea demersului Opoziției. Președintele PSD, Liviu Dragnea anunțase la sfărșitul săptămânii trecute că este necesară cât mai curând o ședință a Comitetului Executiv pentru reorganizarea Guvernului.

„Este o săptămână încărcată, cu multe evenimente și în Parlament și în teritoriu, cu mitingul PSD programat la Craiova. Nu este timp de CEX, în plus să vedem ce se întâmplășți cu moțiunea simplă împotriva lui Toader. Mulți parlamentari sunt nemulțumiți de Tudorel Toader și ne așteptăm să fie adoptată moțiunea”, au explicat sursele citate.
Liviu Dragnea și-a exprimat public nemulțumirea la adresa ministrului Justiției, Tudorel Toader care a refuzat să promoveze în Guvern ordonanțele privind Codurile penale și completurile. De asemenea, Dragnea mai spus că miniștrii Rovana Plumb și Natalia Intotero trebuie să demisioneze din Guvern înaintea începerii campaniei electorale pentru europarlamentare, relatează hotnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *