Skip to content
Politică

Dragnea amenință cu plângere penală. Cine este vizat

nasul.tv

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, miercuri seara, într-o interventie telefonică la postul de televiziune Antena 3, a declarat că intenționează să-i facă plângere penala lui Gabriel Liiceanu pentru o declaratie pe care acesta a facut-o in Parlamentul European.

„Probabil ca o sa fac si o plangere penala impotriva dl Liiceanu. Ma gandesc serios, nu am luat inca decizia”, a spus Dragnea.

Deși, în cadrul dezbaterilor din comisia LIBE despre starea democratiei si a justitiei din Romania, Liiceanu declarase, potrivit news.ro: „Iata declaratia explicita a sefului PSD rostita la un post de televiziune saptamana trecuta: ‘Trebuie sa ne concentram pe demiterea procurorului sef al DNA, pe demiterea doamnei Kovesi'”, Liviu Dragnea  se apără și susține că el nu a cerut niciodata schimbarea lui Kovesi dupa decizia Curtii Constitutionale.

Mai mult, liderul PSD, Liviu  Dragnea a precizat insa ca are „mari rezerve” in a face plangeri penale si a notat ca „poate omul a citit un text livrat de cineva”, informează Hotnews.ro

Intrebat daca acum isi doreste schimbarea Laurei Codruta Kovesi, Dragnea a precizat ca nu trebuie sa isi dea el cu „parerea” pe marginea acestui subiect, in conditiile in care „exista o procedura foarte simpla de numire si de demitere – ministrul Justitiei, CSM, presedinte”, iar „acesti actori trebuie sa actioneze” si el nu este parte a acestui proces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *