Skip to content
Politică

Dragnea anunță că s-a stabilit numele celui care îl va înlocui la Ministerul Dezvoltării

Liviu Dragnea a demisionat de la şefia Ministerului Dezvoltării după ce magistraţii Inaltei Curți de Casație și Justiție l-au condamnat la un an de închisoare cu suspendare în dosarul referendumului, motiv pentru care, luni, în cadrul BPN va fi luată în discuţie atât demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte executiv al PSD, cât şi înlocuitorul său la Ministerul Dezvoltării.

În acest context, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a discutat cu premierul Victor Ponta despre cine îl va înlocui la Ministerul Dezvoltării.

Totodată, Dragnea a declarat că „poti și ca membru simplu să ajuți partidul dacă ai o oarecare experiență”.

„Le multumesc pentru susținere și solidaritate (n.r. – social-democraților), numai că pentru mine demnitatea este mai importantă decât oricare funcție. Sunt impresionat. Am fost destul de clar (n.r. – referitor la rămânerea sa în funcția de lider al partidului). Poți și ca membru simplu să ajuți partidul dacă ai o oarecare experiență. Da (n.r. – întrebat dacă a discutat cu premierul Victor Ponta despre cine îl va înlocui la Ministerul Dezvoltării)”, a declarat Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *