Skip to content
Politică

Dragnea anunță dovezi compromițătoare pentru ACL

 

Campania electorală este pe ultima sută de metri, iar președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, anunță că va face publice dovezi compromițătoare pentru cei din Alianța Creștin Liberală.

”Mai avem câteva zile de campanie. Trebuie sa fim atenti, sa nu-i lasam  (n.r. –  pe cei din ACL) sa cumpere voturi, pentru ca au cumparat voturi. Cu bani! O să prezentăm astăzi (n.r. – miercuri) imagini”, a declarat Dragnea.

De asemenea, Dragnea a comentat cazul președintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor, care este anchetat de procurorii DNA după ce în presă au apărut mai multe filmulețe în care liderul PSD îi amenința mai mulți membri cu excluderea dacă nu aduc oameni la vot.

”Îl anchetează (n.r. –  pe Govor) pentru niște declarații. Se fac cercetări. Este un om foarte glumeț”, a mai spus Dragnea.

3 comentarii la “Dragnea anunță dovezi compromițătoare pentru ACL

  1. Pai cum mai d-le Dragnea? E chiar asa de glumet „domnu” Govor?

    Ce ziceai tu?
    Dragnea: Ponta a pierdut alegerile în Ardeal pentru că primarii au vorbit prea puţin cu oamenii

    Pai si Govor ce-a facut? A avut grija ca la turul 2 sa rezolve problema. Adica vrea sa trimita, primari, POPI !!!, profesori!!!, invatatori!!!!, postatul, cadrul medical de la dispensar … sa vorbeasca cu oamenii in fata sectiei de vot. Pai asta e caz penal mai Dragneo, veti infunda puscaria nenorocitilor! Mincinosilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *