PSnews

Recent

Dragnea iese la atac. Cine este marele beneficiar al ”execuției” sale

jurnalul.ro

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, luni seara, la România TV a făcut o serie de precizări referitoare la acuzațiile care i se aduc.

Amintim că acesta a aflat luni că este urmărit penal de procurorii DNA pentru constituire de grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte săvârșite în dosarul „Tel Drum” în calitate de președinte al CJ Teleorman.

În acest context, liderul PSD a spus că preşedintele Klaus Iohannis este beneficiarul „execuţiei” sale.

„Am înţeles că trebuie să fiu executat în beneficiul lui Iohannis”, a spus Liviu Dragnea, potrivit Dcnews.ro

De asemenea, acesta a spus că sunt dosare făcute pentru toţi membrii din conducerea PSD.

„E îngrozitor! (…) Sper să nu fie aşa, lideri locali. Ați văzut cazul lui Marcel Popa? (…) Eu aşa ceva, iertaţi-mă. La mine am înţeles, trebuie să fiu executat. (…) Se alege cu dosar pentru că nu a făcut expertiză tehnică. La ce, la bălegar?”, a spus Dragnea.

„Principalul beneficiar al acestor mișcări ale sistemului este domnul Iohannis (…) Nici nu este nevoie ca domnul Iohannis să comande. (…) Dacă eu eram băiat cuminte, nici eu, nici cei care au fost azi la DNA nu aveam nicio problemă. Dacă la alegerile locale luam un scor bunicel, la parlamentare la fel, atunci nu se mai întâmpla nimic din ceea ce s-a întâmplat”, a spus liderul PSD.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi