Skip to content
Politică

Dragnea, atacat din interiorul propriului partid: Nu are stofa necesară pentru a conduce partidul

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, este atacat din interiorul propriului partid, în urma alegerilor de la filiala din Buzău.

Senatorul Victor Mocanu consideră că Liviu Dragnea „nu are stofa necesară pentru a conduce partidul”, informează opiniabuzau.ro.

„În opinia mea, domnul președinte Liviu Dragnea s-a descalificat în ochii social-democraților din Buzău și a dat dovadă că nu are stofa necesară pentru a conduce partidul (…) Când furi o organizație județeană importantă, situată în topul național în ceea ce privește voturile aduse pentru culorile PSD, este clar că ești dispus să furi și țara. Președintele Liviu Dragnea, trimisul acestuia la Buzău și actuala conducere a    fili¬alei județene ne-au arătat tuturor o lipsă de caracter care riscă să afecteze major susținerea de care ne bucurăm încă în rândul electoratului fidel PSD (…) Este momentul ca, pornind de la demascarea   mo¬dului în care Liviu Dragnea și-a bătut joc de statutul PSD  într-un fief al PSD, rănind orgoliul și mândria atâtor membri valoroși ai partidului, să vedem cu toții, parlamentari, lideri și simpli membri ai acestui partid ade-vărul gol–goluț: la Congresul de alegeri din PSD, Liviu Dragnea trebuie să facă un pas în spate. Poate doi, având în vedere faptul că a fost condamnat de justiție, ceea ce ar trebui să fie suficient pentru un politician decent”, a spus Victor Mocanu.

De asemenea, el îl acuză pe delegatul Centrului, secretarul general adjunct al Partidului Social Democrat, Codrin Ștefănescu, de atitudine vădit părtinitoare față de candidatul susținut de aripa Boșcodeală-Bîgiu: „Dacă cineva, oricine din această sală, ar fi participat la acest eveniment cu statutul și cu normele interne ale partidului în mână, și-ar fi dat seama foarte rapid că este vorba de un meci trucat, în care până și arbitrul era îmbrăcat în culorile echipei care trebuia să câștige. Aici fac trimitere directă la secretarul general adjunct al PSD, domnul Codrin Ștefă­nescu. Acest personaj care, în virtutea calității sale de reprezentant al conducerii partidului, ar fi trebuit să asigure buna desfășurare a Conferinței și respectarea Statutului, nu a făcut nimic altceva decât să arate cartonașe galbene celor care erau faultați de adversari”.

Deputatul Marcel Ciolacu a fost ales în funcția de președinte, după ce contracandidatul său, ex-senatorul Ion Vasile, fost lider PSD Buzău, s-a retras din cursă, acuzându-și adversarii de fraudă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *