Skip to content
Politică

Dragnea, atacuri dure la Iohannis: Este singurul caz de bigamie politică

Klaus Iohannis este singurul caz de bigamie politică din România, susţine vicepremierul Liviu Dragnea. Social-democratul îl acuză pe primarul Sibiului de „ipocrizie” pentru că respinge proiectul prin care s-ar da liber primarilor să treacă la ce partid doresc fără să-şi piardă funcţia.

Liviu Dragnea l-a criticat luni pe liderul PNL, Klaus Iohannis, pentru declaraţiile făcute pe tema proiectului de act normativ privind trecerea aleşilor locali la un alt partid.

Dragnea a arătat că nu a crezut că Iohannis „are atâta ipocrizie” încât să acuze un proiect care dă posibilitatea aleşilor locali să facă ce a făcut el: a candidat la alegerile locale din 2012, pentru funcţia de primar al Sibiului, pe lista Forumului Democrat German şi a migrat la PNL.

„E şi singurul caz de bigamie politică din România: e preşedintele PNL şi este în continuare membru în Forumul German. De ce este moral pentru Iohannis sa migreze de la organizatia pe listele căreia a candidat la PNL şi ar fi imoral pentru ceilalţi primari sa aibă o asemenea opţiune?„, a punctat Dragnea.

Liviu Dragnea a acuzat, luni, PNL şi PDL că dau dovadă de „tupeu şi ipocrizie” atunci când critică intenţia Guvernului de a adopta un act normativ prin care li se dă posibilitea aleşilor locali să poată opta pentru un alt partid decât cel pe listele căruia au fost votaţi. Dragnea susţine că cele două formaţiuni au promovat în 2006 un proiect identic, care a fost promulgat de preşedintele Traian Băsescu.

 

sursa: rtv.net

1 comentariu la “Dragnea, atacuri dure la Iohannis: Este singurul caz de bigamie politică

  1. Dumitru Marusi – Johannis a fost poate sprijinit si de asociația de locatari dar asta nu interesează pe nimeni cat timp legea permite asta nefiind înscris ca si candidat pe LISTELE unui PARTID POLITIC

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *