Skip to content
Politică

Dragnea, avertisment dur pentru lideri PSD cu rezultate slabe în primul tur

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a precizat joi, la finalul unei întâlniri cu liderii organizațiilor social- democrate cu rezultate sub targetul impus de conducerea partidului, că ”aceștia trebuie urgent să se trezească.”

”Organizațiile care au făcut un scor mai mic au înțeles că trebuie să se trezească. Au avut o abordare superficială.

Nu au făcut o campanie așa cum s-a stabilit de la centru, nu au respectat strategia stabilită de la centru. Pentru noi este important ca fiecare membri din PSD să ajungă să vorbească cu oamenii ca să le explice ceea ce vrea să facă Victor Ponta pentru România. Eu cred că organizarea va fi mai bună în turul doi, starea de spirit este mai bună. Cred că în Transilvania lucrurile vor arăta altfel, iar acolo unde am câștigat, diferența va fi mult mai mare”, a precizat omul doi din PSD cu privire la rezultatele slabe înregistrate de de majoritatea organizațiilor social- democrate din Ardeal.

De asemenea, Dragnea a adus câteva exemple de potențiale fraude electorale, pe baza turismului electoral.

”Au fost aproape în toate județele semnalate aceste lucruri. Le-am cerut tuturor colegilor mei să facă sesizări penale la Parchet, să se verifice listele suplimentare. Este posibil acest lucru. Se pot verifica în aceste zile. Să vedem dacă au fost cetățeni care au votat de mai multe ori. S-au întâmplat mai multe lucruri ciudate. De exemplu, într-un sat, din 180 de voturi, 131 erau pe listele suplimentare.

E clar că PSD-ul nu a fost implicat în asta, nu știu cine a fost implicat. Poate nu a fost nimeni implicat, pentru că a fost vreme frumoasă și poate lumea s-a plimbat”, a punctat Dragnea, încercând să inoculeze ideea că adversarii săi politici au apelat la turism electoral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *