Skip to content
Politică

Dragnea, AVERTIZAT de la vârful ALDE: Legea offshore Nu va trece pe repede înainte! EXCLUSIV

flux24
" "

Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea îi avertizează pe aliații de la PSD, în exclusivitate pentru PSnews.ro, că gruparea lui Tăriceanu nu va accepta ca Legea offshore să fie trecută pe repede înainte prin Parlament, fără a se ajunge la un consens politic în acest sens.

De asemenea, Gerea anunță care vor fi următorii pași ai negocierilor.

" "
" "

Amendamente și multe lipsuri

”Neînțelegerile din coaliție iscate pe marginea Legii offshore au fost generate de amendamentele PSD despre care ALDE nu a știut absolut nimic, nici la nivel de coaliției, și nici la nivelul comisiilor de specialitate. Totodată, reprezentanții ALDE au observat că lipseau și o serie de informări din partea Guvernului, analize, simulări ș.a.m.d.. Informațiile care lipseau ne făceau să nu avem o perspectivă integrală asupra acestei legi deosebit de importante, așa că a ALDE a solicitat o serie de clarificări ministeriale.

Nimic fără consens

Săptămâna trecută au avut loc discuții în cadrul grupurilor parlamentare cu reprezentanții investitorilor intersați de zona Mării Negre. Le-am ascultat argumentele și, săptămâna viitoare, vom discuta din nou în cadrul grupurilor parlamentare PSD-ALDE, unde am invitat și o serie de reprezentanți ai Guvernului. Încet, încet, cred că vom trece peste neînțelegeri și vom ajunge la un numitor comun, însă consensul este extrem de important pe o astfel de lege. Nu acceptăm să se meargă pe repede înainte – considerăm că trebuie identificată o soluție acceptată de toate părțile implicate, o soluție care să găsească un echilibru între interesele României și cele ale investitorilor”, a declarat Andrei Gerea, în exclusivitate pentru PSnews.ro.

1 comentariu la “Dragnea, AVERTIZAT de la vârful ALDE: Legea offshore Nu va trece pe repede înainte! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *