Skip to content
Politică

Dragnea bate cu pumnul în masă: ”O sa cer ministrilor PSD…”

Preşedintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, este nemulţumit de faptul că membrii cabinetului Ponta se duc la emisiuni televizate şi comentează divorţuri şi violuri în loc să-şi vadă de treabă, prin urmare vrea să le impună social-democraţilor un anumit tip de comportament, informează romaniatv.ro.

O sa cer ministrilor PSD un anumit tip de comportament public O familie în vârstă dintr-un sat, Supuru de Sus, a vrut neapărat să vorbească cu mine. M-am dus până acolo. Ei aşteaptă de la miniştri când ies la televizor să spună ce fac ei pentru români şi pentru ţara noastră din funcţia pe care o ocupă, nu să meargă la emisiuni să să comenteze divorţuri sau violuri„, a spus Liviu Dragnea.

Traian Băsescu consideră inadmisibil că Liviu Dragnea le cere miniştrilor să aibă un anumit comportament, susţinând că dacă era el premier ori demisiona, ori Dragnea era „dat cu capul de toţi pereţii”.

Este clar că premierul Ponta va trebui să ia aprobări de la partid de acum înainte pentru orice. Eu nu aş fi ajuns niciodată în această situaţie. Dar are şi Ponta o responsabilitate. Numai la declaraţia asta i-aş fi lăsat lui Dragnea Guvernul: Ia-l, nene. Sau i-aş fi spus: Nenică, vezi tu Palatul ăsta? Se numeşte Victoria! Ia-l, ia demisia de aici. Numai că Ponta nu poate să demisioneze pentru că e greu de crezut că Iohannis mai desemnează pim-ministru de la PSD. Şi PSD nu vrea să piardă guvernarea„, a spus, miercuri seara, Băsescu.

Fostul preşedinte a mai spus că, în opinia sa, Liviu Dragnea, a intrat într-o campanie de reconsolidare a poziţiei lui în partid.

După părerea mea, Dragnea este într-un proces de restabilire a autorităţii lui în partid. După pierderea alegerilor, şi Ponta, şi Dragnea au rămas într-o situaţie dificilă, pentru că partidul le-a atribuit amândurora responsabilitatea pierderii alegerilor. Premierul, într-un fel sau altul, începuse să se scoată, Dragnea se ducea tot la fund, din punctul de vedere al autorităţii sale în partid, mai ales după ce a fost şi condamnat. A avut însă norocul susţinerii partidului şi a preşedintelui Ion Iliescu, a fost votat de partid şi Dragnea, după părerea mea, a intrat într-o campanie de reconsolidare a poziţiei lui în partid şi nu dă doi bani pe avariile pe care i le produce lui Ponta în această politică de refacere a autorităţii lui. Ieşirea asta lui Dragnea în care îi cheamă el pe miniştri este inadmisibilă. Dacă eram premier la ora asta, ori Dragnea era dat cu capul de toţi pereţii, ori avea demisia mea„, a adăugat fostul şef al statului, potrivit romaniatv.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *