Skip to content
Politică

Dragnea, când a fost întrebat dacă are bagajele făcute: E un spectacol foarte prost

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, întrebat fiind dacă are bagajele făcute în contextul condamnării de luni, că acesta este un „spectacol prost”.

E un spectacol prost. Foarte prost. Nu am niciun bagaj făcut„, i-a răspuns liderul PSD undei jurnaliste care a întrebat dacă are bagajele făcute.

În momentul în care jurnalista i-a precizat că face declarații ca și cum ar vrea să plece, Drangea a răspuns: „Nu plec nicăieri. Sunt mesaje care spun că sunt pregătit să îmi asum„, scrie digi24.ro.

Eu tot timpul am fost sincer. Ca să candidezi trebuie să ai și posibilitatea„, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat dacă se teme de decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), președintele PSD a replicat: „Eu nu mă tem de nimic. Dacă mă temeam, eram ghiocel. Nu e vorba de teamă, dar completul de judecată dacă va rezista presiunilor inimaginabile vor da achitare, pentru că sunt complet nevinovat, dacă nu vor rezista vor da condamnare”.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a anunţat că va pronunţa verdictul în procesul preşedintelui PSD Liviu Dragnea pe 27 mai. Procurorul DNA a cerut majorarea pedepselor pentru liderul PSD, condamnat în primă instanţă la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

Procurorul DNA a anunţat, luni, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) că solicită pedepse mai aspre pentru inculpaţii din procesul lui Liviu Dragnea. „Solicităm aplicarea unor pedepse spre limita medie, nu spre minim, aşa cum a apreciat instanţa de fond”, a precizat procurorul.

Pe fond, Liviu Dragnea a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *