Skip to content
Politică

Dragnea comentează situația de la PSD Prahova: Vom lua măsuri extrem de dure

" "

Președintele PSD, Liviu Dragnea a comentat, joi seara, situația explozivă din cadrul organizației PSD Prahova, acolo unde conducerea este implicată într-un scandal uriaș. Șeful social-democraților amenință și spune că, în cazul în care nu se vor calma spiritele, la Ploiești se pot lua măsuri drastice.

La Prahova s-a ieșit din zona politică. Dacă vor continua așa, noi nu putem sta deoparte. Nu poți ajunge la o asemena intensitate a competiției politice. Așa ceva nu poate să continue, dacă ei nu înțeleg că prin ceea ce fac arată că nu sunt interesați de partid ci doar de propria persoană sau carieră înseamnă că fac o foarte mare greșeală. Membrii de partid au început să sune la sediul central și sunt extrem de îngrijorați. Dacă nu se vor înțelege în următoarele două trei săptămâni, vom lua niște măsuri dure și radicale. Putem ajunge până la dizolvarea conducerii organizației și să o luăm de la capăt”, a declarat Dragnea.

" "
" "

Totuși, președintele PSD a spus că situația de la Prahova nu se repetă și în alte organizații. ”Ce se întâmplă la Prahova nu e ceva ce se întâmplă și în alte județe. Acolo este o situație extrem de complicată”, a încheiat președintele PSD.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *