Skip to content
Politică

Dragnea, comparat de presa străină cu Jarosław Kaczyński și Viktor Orban

gsp.ro

Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat (PSD), a fost comparat de presa străină cu alți lideri europeni ce adoptă măsuri iliberale.

Concret, publicația POLITICO susține că Dragnea pare că este cel care conduce România fără să fie prim-ministru, precum Jarosław Kaczyński, generând temeri la Bruxelles datorate direcției iliberale pe care a ales-o, asemenea lui Viktor Orban în Ungaria.

Publicația scrie că în funcție de evoluția evenimentelor din săptămânile următoare ar putea determina dacă Dragnea va deveni următoarea „migrenă iliberală” a Bruxelles-ului.

De asemenea, Politico amintește că Dragnea nu poate deveni prim-ministru din cauza problemelor penale, relatând și despre procesul în care liderul PSD așteaptă pronunțarea joi.

Totodată articolul celor de la Politico amintește include detalii despre acuzațiile lui Dragnea referitoare la statul paralel, despre mitingul PSD organizat recent în Capitală, precum și despre episodul cu bere și mici, atunci când șeful PSD a făcut pariu cu un utilizator al Facebook că el este cel care își scrie răspunsurile la comentariile de pe platforma socială.

Puteți citi articolul complet al POLITICO AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *