Skip to content
Politică

Dragnea confirmă: Am vorbit cu Antonescu!

Pe ultima sută de metri a campaniei electorale, care se va termina sâmbătă dimineața, la ora 7:00, liderii PSD își atacă rivalii de la ACL pe tema mijloacelor la care aceștia ar fi apelat pentru a-l susține pe Klaus Iohannis. Liviu Dragnea, președintele executiv al social-democraților, a confirmat că a purtat o discuție cu Crin Antonescu și că fostul șef al liberalilor i-a confirmat că o scrisoare deschisă pe care acesta din urmă ar fi scris-o în sprijinul lui Iohannis este un fals.

„Este o scrisoare care a fost gândită de cei de la ACL și trimisă prin țară. A fost chiar o scrisoare din partea lui Mircea Diaconu de susținere a lui Iohannis, despre care Diaconu nu știe. Deci a fost vorba de o scrisoare trimisă în numele lui Crin Antonescu. Am discutat mai multe cu Crin Antonescu, dar ceea că vă pot spune e că nu-și asumă acea scrisoare deschisă”, a spus Dragnea într-o declarație publică.

Liderul PSD a comentat și declarațiile pe care Crin Antonescu le-a făcut la RFI, acolo unde liberalul a spus că „nu ne așteaptă un viitor bun cu Ponta președinte” și că „nu domnul Ponta a fost capabil să schimbe PSD, așa cum îl știm de 20 de ani, ci PSD l-a schimbat pe domnul Ponta”.

Dragnea susține că, în ciuda criticilor clare pe care Antonescu i le-a adresat candidatului social-democrat la președinție, nu crede că liberalul nu-l va vota pe Victor Ponta.

„Eu n-am dedus din interviul lui Crin Antonescu de la RFI că nu va vota cu Victor Ponta. Eu n-am dedus că va vota cu Klaus Iohannis”, a încheiat Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *