Skip to content
Politică

Dragnea continuă bălăcăreala: Grindeanu, „o unealtă”. Ochi dulci pentru Dîncu

revista22.ro

Președintele PSD, Liviu Dragnea, continuă bălăcăreala împotriva prim-ministrului Sorin Grindeanu, pe care l-a calificat drept „o unealtă”.

S-a întâmplat joi după-amiază la sediul PSD din șoseaua Kiseleff, unde Dragnea s-a declarat „principalul vinovat”, din cauză că astă-iarnă și-a rugat colegii să îl accepte pe Grindeanu pentru postul de premier.

„Am convenit (în CExN-ul de joi – n.r.) să ne luăm măsuri de siguranță, să nu mai facem o asemenea greșeală. Principalul vinovat sunt eu: eu i-am rugat pe colegii mei să accepte această propunere. Am avut încredere în acest om. L-am ajutat, așa cum i-am ajutat pe mulți colegi de-ai mei. Nici eu, nici mulți dintre colegii mei nu am bănuit că se va ajunge aici, că se va petrece o asemenea transformare”, s-a lamentat liderul social-democrat.

În continuare, Liviu Dragnea l-a catalogat drept „o unealtă” pe Sorin Grindeanu.

Este clar că el nu mai e el. În opinia noastră, Sorin Grindeanu este o unealtă. A cui? Ne este greu să ne dăm seama. Mulți colegi s-au uitat aseară la declarații (eu nu m-am uitat, fiindcă plecasem de la partid). Toți au spus că parcă avea în spate ceva care îl obliga să spună acele lucruri. În ceea ce privește noua propunere de prim-ministru, am discutat și astăzi – au fost sugestii să discutăm chiar de astăzi. I-am rugat (pe colegii din PSD – n.r.) să mai aștepte câteva zile, să avem o dezbatere serioasă, transparentă, cinstită, în CExN, pentru cea mai bună variantă și cea mai sigură, să nu mai ajungem într-o astfel de situație”, a tunat baronul de Teleorman.

Solicitat să precizeze cine îl manevrează – în opinia lui – pe Sorin Grindeanu, Liviu Dragnea a dat un răspuns evaziv.

„În astfel de situații, li se activează nu știu ce resorturi și ajung să aibă un astfel de comportament. Or fi instituții, or fi oameni din afara politicii… Este foarte greu să ne dăm seama; deocamdată, doar ne dăm cu părerea”, a zis Dragnea.

Nu în ultimul rând, Liviu Dragnea a dezvăluit că a discutat cu fostul vicepremier Vasile Dîncu despre posibila intrarea a acestuia în viitorul executiv.

„Am ajuns în situația ca la Palatul Victoria să avem un guvern-fantomă. Am vorbit cu domnul Dâncu, despre care se spunea că ar putea fi într-un guvern. A spus că era la un restaurant și că nu are de gând să intre într-un guvern-fantomă”, a mai afirmat președintele PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *