Skip to content
Politică

Dragnea contraatacă: plângere penală pentru grupul lui Mălin Bot

jurnalul.ro

Liderul social-democraților Liviu Dragnea contraatacă: plângere penală pentru grupul lui Mălin Bot, care l-a huiduit marți la Înalta Curte de Casație și Justiție și i-a fluturat prin față o pereche de cătușe.

Citiți și UPDATE Dragnea iar a avut parte de show la ICCJ cu Mălin Bot. I-au fost oferite CĂTUȘE (VIDEO)

Anunțul a fost făcut chiar de către avocata lui Liviu Dragnea, Maria Vasii, miercuri, la postul de televiziune Antena 3, care a susținut că a solicitat ca la ieșirea lui Liviu Dragnea din fața instanței să se ia măsuri de protecție.

”Am primit un răspuns din partea conducerii că se vor lua măsurile cuvenite și am observat cu stupoare ce măsuri s-au luat: au fost aduși interlopii, nu? Pentru ca-n fața camerelor, din nou, dl Dragnea să fie umilit și să se spună că dânsul a adus interlopii. Nu! Eu am cerut măsuri de protecție și am văzut interlopii.”, a spus Maria Vasii.

Mia mult, avocata a afirmat că ”interlopii” au fost aduși la ÎCCJ pentru discreditarea lui Liviu Dragnea.

 ”Jandarmeria care deservește Înalta Curte trebuia să asigure un climat de liniște, de acces normal în sala de judecată. În momentul în care în interiorul ÎCCJ era evident că-n jurul lui Liviu Dragnea se adunau mai multe persoane care-l jigneau, care țineau anumite pancarte, care interacționau cu dumnealui peste voia dumnealui, erau obligați să ia măsuri. Am solicitat acest lucru și când așteptam la ușa sălii. Mi s-a răspuns că vor fi luate măsuri, care nu s-au luat. Cum este văzută justiția din România când un cetățean merge cu decență să răspundă în fața judecătorilor în cauza sa și acel moment este folosit pentru agresiune, pentru înjosire? Este inadmisibil ceea ce s-a întâmplat ieri la Înalta Curte și vreau să văd care vor fi măsurile care vor fi luate la nivel european ca acest lucru să nu se mai întâmple” a mai spus avocata, la Antena 3.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *