Skip to content
Politică

Dragnea dă din casă? Ponta va câștiga și cu ajutorul Elenei Udrea

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a făcut o dezvăluire pentru planurile candidatului Victor Ponta în ceea ce privește al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Victor Ponta mai are nevoie de un milion de voturi pentru a putea câștiga turul II al prezidențialelor, în condițiile în care a obținut un scor de 40,46% în primul tur.

În încercarea de a explica în ce fel va reuși Ponta să adune aceste voturi, Dragnea a explicat că  și Elena Udrea, mai precis electoratul PMP, va contribui la acest eventual câștig.

„Un milion de voturi vor veni de la cetățenii din România care au votat cu contracandidații în turul I, cum ar fi domnul Tăriceanu, domnul Dan Diaconescu, domnul Vadim Tudor, doamna Elena Udrea (..)”, a declarat Dragnea, explicând că nu este vorba de negocieri, dar că din electoratul Elenei Udrea vor fi persoane care vor vota cu Victor Ponta pe baza de vot anti-Iohannis.

„Nu facem alianță, dar orice vot ne onorează”, a explicat Dragnea.

De precizat este faptul că membrul PMP Marin Anton și-a exprimat susținerea pentru candidatul PSD-UNPR-PC, în turul II.

1 comentariu la “Dragnea dă din casă? Ponta va câștiga și cu ajutorul Elenei Udrea

 1. PONTA ESTE UN TRADATOR!
  Nu duce idealurile comuniste spre inalte culmi ale progresului si civilizației. A votat cu dreapta. Ia masuri de dreapta- reducerea CAS, neimpozitarea venitului reinvestit, reducerea TVA, etc. Este un comunist cu fata liberala. TRADARE!

  NU MAI VREAU GUVERNARE „ROSIE”!
  VREAU DEMISIA LUI PONTA SI SA IASA DE LA GUVERNARE!
  Ca presedinte va trebui sa-si dea demisia si sa lase guvernul liberalilor. Daca nu castiga alegerile va ramane premier! NUUUUUU!!!!

  VREAU CA PONTA SA TERMINE CARIERA POLITICA!
  Presedintele trebuie sa iasa din partid si sa nu mai faca politica. Dupa unu ..doua mandate, nu va mai fi o voce importanta in politica. Vezi Iliescu, Constantinescu si in curand Basescu.

  PONTA! ESTI TERMINAT! Punem stampila pe tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *