Skip to content
Politică

Dragnea dă trezirea în PSD: Ne apucăm de treabă!

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, dă trezirea în această formaţiune politică: Ne apucăm de treabă!

În prima şedinţă a Biroului Permanent Naţional, în noua formulă (aleasă la Congresul de duminică), Dragnea i-a îndemnat pe PSD-işti să se apuce de treabă şi să îşi ia în serios funcţiile în care au fost aleşi.

" "

„Ne apucăm de treabă! Vreau să vă luaţi în serios funcţiile în care aţi fost aleşi. Nu aţi fost aleşi să fiţi şefi de partid, ci să fiţi în prima linie de muncă. Vă rog ca, în toată săptămâna viitoare, fiec dintre dumneavoastră să pregătiţi un proiect politic, pe care să-l prezentaţi în cadrul Biroului Permanent Naţional, pentru ca fiecare dintre dumneavoastră să aibă un domeniu sau un proiect mai larg pe care să-l duceţi la îndeplinire”, le-a spus Liviu Dragnea colegilor din partid.

El a propus ca următorul Comitet Executiv Naţional (CEx) să fie organizat în afara Bucureştilor, în Ţara Oaşului, „în două sau trei săptămâni”.

„După care, a doua zi, să facem un Biroul Permanent Naţional, la Vişeu, la invitaţia domnului Şimon (Gavrilă Şimon, primarul localităţii Vişeu de Jos – n.r.)”, a mai spus Dragnea.

De asemenea, el l-a rugat pe deputatul PSD Petru Gabriel Vlase să spună în ce stadiu se află Legea votului prin corespondenţă. Acesta a precizat că proiectul legislativ se află la Senat, care va da, luni, votul final, urmând ca, marţi, iniţiativa de act normativ să ajungă la Camera Deputaţilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *