PSnews

Recent

Dragnea, dat în gât la DNA de Ponta, Grindeanu și doi PSD-iști cu greutate DOCUMENT

Cotidianul

Noul dosar „Tel Drum” al presedintelui PSD Liviu Dragnea instrumentat de procuroarea Carmen Alexandra Lacranjan, abunda de marturii si declaratii ale importanti lideri politici, printre care se află fostul premier Victor Ponta, dar și Dan Sova, Eugen Teodorovici, Sorin Grindeanu si Nitulescu Teodor, fostul prefect de Teleorman.

Mai exact, potrivit Luju.ro, se pare că în Ordonanta emisa de procuroarea DNA Carmen Lancranjan in dosarul nr. 986/P/2014, cei numiți mai sus au fost audiati in calitate de martori pentru a da relatii despre afacerile presedintelui PSD Liviu Dragnea.

Iata mentiunile facute de procuroarea Carmen Lancranjan in Ordonanta din dosarul nr. 986/P/2014, unde sunt cuprinse declaratiile reprezentatilor PSD:

„Faptul ca Liviu Nicolae Dragnea este una dintre persoanele care detine si gestioneaza in fapt societatea comerciala Tel Drum SA reiese din coroborarea declaratiilor martorului Sova Dan cu declaratile martorului Nitulescu Teodor, cu documentele ridicate cu ocazia perchezitiei domicilare la sediul Tel Drum SA, cu verificarile efectuate privind modalitatea prin care obtine beneficiile din urma derularii activitatii infractionale (tranzactii imobiliare, beneficii materile pentru persoanele din familia acestuia, relatiile pe care le are cu membrii gruparii).

Astfel, fiind intrebat cu privire la aspectele privind interesul pe care Liviu Nicolae Dragnea l-ar fi avut in ceea ce priveste SC Tel Drum SA martorul Dan Sova a declarat urmatoarele: ‘Noi nu aveam o convingere, noi stiam ca Tel Drum-ul este al domnului Dragnea, iar domnul Dragnea a spus de mai multe ori personal ca aceasta companie este a lui, chiar a formulat ‘stii ca estea mea’. Nu se discuta la colturi ca Tel Drum este a lui, asta ar fi fost o legenda urbana, nu. Tel Drum era a dansului. (…) Pana in 2012 pentru mine era notoriu ca Tel Drum era a lui Liviu Dragnea, dupa 2012 a devenit o certitudine. Pana in 2012 toata lumea stia ca forta politica a lui Liviu Dragnea se baza si pe fapul ca Tel Drumul era a lui, la nivelul judetului Teleorman.’

Citiți mai multe AICI

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi