Skip to content
Politică

Dragnea, despre candidatul la prezidențiale: Am vorbit cu Tăriceanu

antena3
" "

Președintele Partidului Social Democrat (PSD) și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a participat duminică seara la o emisiune de televiziune în care a vorbit despre eventualul candidat la prezidențiale al partidului.

Dragnea a declarat că PSD are mai multe variante posibile pentru candidatura la preşedinţie, dar numele candidatului va fi anunţat abia după o analiză fără patimă, potrivit b1.ro.

" "
" "

El a mai susţinut că „s-a dat ordin pe unitate” împotriva sa, deşi nu s-a decis dacă va intra în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni.

„Avem mai multe variante posibile. În momentul în care vom avea o analiză riguroasă fără patimă, o vom adopta şi vom merge cu ea la Cotroceni. De câteva luni lui Iohannis i s-a spus că eu vreau să candidez la prezidenţiale. Din acel moment a dat ordin pe unitate, Hellvig, Dumbravă, Ciorcârlan, etc. Eu încă nu am luat această decizie”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Liderul social-democrat a precizat că decizia o va lua împreună cu preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu.
„Am vorbit cu domnul Tăriceanu şi am spus care este cea mai bună variantă, mergem impreună, separat…”, a adăugat Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *