Skip to content
Politică

Dragnea, despre comisia parlamentară a alegerilor din 2009: Poate fi o anchetă foarte interesantă

evz.ro

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că la audierile în comisia parlamentară care anchetează alegerile prezidențiale din 2009 trebuie să se prezinte toate persoanele care pot oferi răspunsuri. Liderul social-democrat a afirmat că este important pentru comisia de anchetă „să afle cât mai multe adevăruri”.

„E important să aflăm cât mai multe adevăruri. Pe mine nu mă interesează foarte mult că vine Kovesi, nu vine Kovesi sau că vine ori nu vine Iohannis. M-ar interesa foarte mult să înțelegem ce s-a întâmplat în acea seară, ce s-a discutat la acea întâlnire și să ne ducem mai mult pe calea adevărului cu privire la ceea ce s-a întâmplat în acele zile și nopți, pentru că lucruri foarte corecte nu s-au întâmplat. S-a vorbit mult prea mult, au apărut foarte multe documente, foarte multe ciudățenii, lucruri care n-au fost explicate până acum, la care nu se găsesc explicații„, a spus Liviu Dragnea, arată romanialibera.ro.

" "

Liderul PSD a subliniat că dacă va fi chemat la audieri va merge fără nicio problemă, deoarece este obligația lui să facă acest lucru.

Sper să vină cât mai mulți oameni. Sunt poate oameni pe care nici eu nu îi știu, care dețin informații ce ar putea ajuta la aflarea răspunsurilor pentru multe întrebări, unele rostite, altele nerostite și peste care s-a așternut uitarea. Poate fi o anchetă foarte interesantă. Depinde de cum vor gestiona cercetarea, cum vor gestiona audierile și cât de mult vor dori cei care vor veni acolo să vorbească și cât vor fi lăsați să vorbească, pentru că este și o anchetă în paralel. O să vedem la final ce se întâmplă cu acea anchetă, dacă va avea o finalitate sau dacă, așa cum s-a speculat, este o anchetă pornită pentru a bloca ancheta parlamentară„, a mai spus liderul PSD.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *