Skip to content
Politică

Dragnea, despre evaluarea miniștrilor: Raportul va fi gata duminică

ampress.ro

Liderul PSD, Liviu Dragnea a anunțat, vineri, la Palatul Parlamentului că evaluarea miniștrilor va fi gata duminică seara.

În contextul speculaţiilor privind remanierea Guvernului Grindeanu, Liviu Dragnea a spus că este vorba despre o analiză a aplicării programului de guvernare, acesta fiind principalul obiectiv  al acestei evaluări.

Liderul PSD a afirmat că vor exista în zilele următoare discuții atât cu miniștrii, cât și cu premierul, iar deciziile se vor lua în ședința de CEX.

Duminică seara sper ca raportul să fie gata. Este un raport amplu. Nu este evaluarea miniștrilor, ci a programului de guvernare. Luni, marți, miercuri vom discuta și cu miniștrii și cu premierul.

Referitor la introducerea pragului valoric la abuzul în serviciu, Liviu Dragnea a afirmat că trebuie făcută o analiză serioasă, iar ideea unei ordonanțe de urgență, nu este o variantă bună.

„Trebuie facută o analiză serioasă.  Acum  este un nou ministru și este normal să se facă o nouă analiză,” potrivit postului  de televiziune B1.

Întrebat de cum vede vizita președintelui României, Klaus Iohannis în SUA, liderul PSD a spus că:  „În primul rând îi transmit succes în SUA, vizita este importantă pentru țară.”

Cu privire la subiectul demisiilor în alb, un exemplu aici, fiind Lia Olguța Vasilescu, care a anunțat că și-a depus demisia în alb din momentul în care a ocupat fotoliul de ministru, Liviu Dragnea a declarat că: „nu ma intereseaza acele demisii trebuie să  fie un act asumat.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *