Skip to content
Politică

Dragnea, despre inițiativa lui Hașotti privind plagiatul: Cred că trebuie să îl luăm în serios

După ce liberaul Puiu Hașotti a declarat că intenționează să depună o inițiativă referitoare la lucrările de doctorat plagiate, președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a reacționa spunând că propunerea senatorului prin care lucrările de doctorat dovedite a fi plagiate să fie nule de drept ar trebui luată în serios, având în vedere pregătirea profesională a acestuia, informează b1.ro.

Ciește și: Senator PNL va depune o inițiativă referitoare la lucrările de doctorat plagiate

Dragnea a mai precizat că asupra acestui subiect ar trebui să se pronunțe și o comisie cu specialiști din acest domeniu.

Cred că trebuie să îl luăm în serios, având o pregătire excepțională. Este o voce de referință. (..) În subiectul ăsta ar trebui să se pronunțe și cei din domeniu. E o comisie care analizează lucrările de doctorat. Cred că ei ar putea face o discuție dacă este oportună o asemenea lege„, a precizat Dragnea.

Amintim că senatorul liberal Puiu Hașotti a spus, duminică, că va depune luni, alături de alți colegi o iniiativă referitoare la lucrările de doctorat dovedite a fi plagiate. Liberalul a precizat că propunerea este o completare la actuala legislație din domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *