Skip to content
Politică

Dragnea, despre noul șef MAI: Se vorbește că este apropiat de liberali

gazetadenavodari.ro
" "

Liviu Dragnea, președintele PSD, a comentat situația de la Ministerul Afacerilor Interne (MAI), unde a fost numit ministru Dragoș Tudorache. Potrivit social-democratului „există suspiciuni, vorbe în piață” că noul șef al MAI ar fi apropiat de PNL.

Dragnea a dezvăluit că a fost sunat de premierul Dacian Cioloș, care l-a anunțat pe cine va numi ministru de Interne.

" "

„Eu i-am spus că există suspiciuni, vorbe în piaţă că este foarte apropiat de liberali, dar i-am spus că, din punctul meu de vedere, cel mai important lucru este ca acest ministru să arate că este independent de politică. Pentru că toată lumea se gândeşte la Ministerul de Interne în această perioadă ca cel care împreună cu Autoritatea Electorală Permanentă asigură organizarea alegerilor. Există temeri întemeiate din partea multora în ceea ce priveşte imparţialitatea acestui domn ministru”, a declarat Dragnea, potrivit adevarul.ro.

De asemenea, președintele PSD a precizat că partidul pe care îl va conduce nu va trimite consilieri la MAI.

„Premierul mi-a zis că o să ceară fiecărui partid să nominalizeze câte un consilier ca şi consilier al ministrului, ca să se asigure că totul e în regulă. Noi nu trimitem paznici la miniştrii din actualul Cabinet, trebuie să respecte legea, Constituţia şi fişa postului. Dacă va începe să aibă acţiuni care nu sunt în regulă sau dacă împreună cu prefecţii vrea să influenţeze sau să intimideze într-un fel sau altul, o să reacţionăm foarte dur”, a mai adăugat Liviu Dragnea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *