Skip to content
Politică

Dragnea, detalii despre votul prin corespondență: Poziția partidului e clară

Președintele social-democrat, Liviu Dragnea,a făcut câteva declarații în urma ședinței Biroului Permanent Național (BPN) privind legea votului prin corespondență care urmează sî intre miercuri în vot final, urmând ca apoi să plece spre promulgare la președintele Klaus Iohannis.

„Legea votului prin corespondență, așa cum am anunțat, miercuri va intra în vot final, va fi adoptată în forma aprobată de Comisia Specială. Va pleca spre promulgare la președinte și va putea intra în vigoare așa încât și cetățenii din afara țării să aibă aceleași condiții de a se prezenta la vot ca cei din țară„, a declarat Dragnea, citat de b1.ro.

Un alt subiect abordat în ședința BPN a fost cererea Parchetului privind ridicarea imunității a Elenei Udrea.

Poziția partidului e clară, vom vota pentru aprobarea acestor cereri„, a precizat Dragnea.

Referitor la autostrada Sibiu-Orăștie, liderul PSD a precizat că Ministrul Transporturlor, Iulian Matache, a avut o scurtă informare în cadrul ședinței despre acest lucru.

Ne-a spus că a fost un complex de erori din 2007, la studiul de fezabilitate, greșeli de proiectare. Ne-a mai informat că a dispus o anchetă din partea corpului de control și i-am solicitat să organizeze o confernță de presă cât de curând pentru a explica public ce măsuri va lua în continuare. Ne-a informat că reparația o va suporta antreprenorul general„, a mai spus Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *