Skip to content
Politică

Dragnea dezvăluie când va pleca Ponta din fruntea PSD

" "

Omul doi din PSD a dezvăluit astăzi care ar putea fi momentul în care Victor Ponta ar putea să părăsească conducerea partidului.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, joi, dacă Victor Ponta va rămâne preşedintele PSD până în 2017, el răspunzând ”De ce nu?” şi precizând că data şi ordinea de zi a viitorului congres al partidului vor fi decise la Consiliul Naţional din luna martie.

" "
" "

Întrebat dacă Ponta rămâne preşedinte al PSD până în 2017, Dragnea a răspuns, la rândul său, cu o întrebare: ”De ce nu?”, informează mediafax.ro.

Întrebat, ulterior, dacă în acest caz, în care Ponta va rămâne preşedintele partidului până în 2017, nu se mai face congres, Dragnea a răspuns: ”Congres? Asta vom stabili la Consiliul Naţional”.

Dragnea a spus că decizia de a organiza un consiliu naţional în martie este o decizie statutară, acest for fiind cel care va decide asupra datei şi ordinii de zi a congresului.

”Consiliul Naţional eeste organismul satutar care decide data, ordinea de zi şi locul de desfăşurare a congresului şi, în martie, la Consiliul Naţional, vom decide lucrul ăsta”, a spus Dragnea, potrivit sursei citate.

Victor Ponta a fost ales preşedinte al PSD în februarie 2010, el fiind reconfirmat, prin vot electronic, la un Congres din 2013.

Mandatul unui preşedinte la PSD este de patru ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *