Skip to content
Politică

Dragnea dezvăluie când va pleca Ponta din fruntea PSD

Omul doi din PSD a dezvăluit astăzi care ar putea fi momentul în care Victor Ponta ar putea să părăsească conducerea partidului.

Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat, joi, dacă Victor Ponta va rămâne preşedintele PSD până în 2017, el răspunzând ”De ce nu?” şi precizând că data şi ordinea de zi a viitorului congres al partidului vor fi decise la Consiliul Naţional din luna martie.

Întrebat dacă Ponta rămâne preşedinte al PSD până în 2017, Dragnea a răspuns, la rândul său, cu o întrebare: ”De ce nu?”, informează mediafax.ro.

Întrebat, ulterior, dacă în acest caz, în care Ponta va rămâne preşedintele partidului până în 2017, nu se mai face congres, Dragnea a răspuns: ”Congres? Asta vom stabili la Consiliul Naţional”.

Dragnea a spus că decizia de a organiza un consiliu naţional în martie este o decizie statutară, acest for fiind cel care va decide asupra datei şi ordinii de zi a congresului.

”Consiliul Naţional eeste organismul satutar care decide data, ordinea de zi şi locul de desfăşurare a congresului şi, în martie, la Consiliul Naţional, vom decide lucrul ăsta”, a spus Dragnea, potrivit sursei citate.

Victor Ponta a fost ales preşedinte al PSD în februarie 2010, el fiind reconfirmat, prin vot electronic, la un Congres din 2013.

Mandatul unui preşedinte la PSD este de patru ani.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *