Skip to content
Politică

Dragnea dezvăluie o discuție avută cu Teodorovici: Este o altă problemă

Revista 22

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea a declarat, miercuri, referindu-se la situația de marți din Comisia de buget-finanțe a Senatului, că Teodorovici nu înseamnă PSD.

Amintim că în cursul zilei de marți, Comisia condusă de senatorul PSD Eugen Teodorovici a desființat trei dintre deciziile fiscale importante luate, cu aprobarea liderilor coaliției de guvernare, de către guvernul Tudose:

-ordonanța ”Split TVA” se va aplica doar companiilor care derulează contracte cu statul
-acciza la carburanți nu se mai majorează
-a fost respinsă ordonanța care instituia contribuții la nivelul salariului minim pe economie

„Deocamdată nu vorbim de sancțiuni, ci de atitudini. Eu cred că la Teodorovici este o altă problemă. În primăvară a venit la mine și mi-a cerut să-l susțin să devină președinte al Comisiei Economice din Senat.  Mi-a zis că vrea să fie președintele Comisiei Economice. Poate din cauza acestei funcții are o astfel de atitudine”, a zis Liviu Dragnea, potrivit Dcnews.ro

„Nu am avut onoarea încă să vorbim. În legătură cu votul pe care l-a dat vom avea o discuție în CExN. Trebuie să ne amintim cu toții că această majoritate parlamentară este constituită ca să susțină un Guvern, nu să-l blocheze. Este foarte ușor să se facă exerciții de imagine, să se critice Guvernul, miniștrii și măsurile guvernamentale. Un lucru este sigur: programul de guvernare trebuie pus în practică și aceasta este una dintre principalele atribuții ale majorității parlamentare”, a mai zis președintele PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *