Skip to content
Politică

Dragnea divulgă motivul pentru care a decis să candideze pentru șefia PSD: „E determinată de un lucru”

Coordonatorul politic al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a dezvăluit, luni, motivul pentru care a decis să candideze pentru președinția partidului.

Astfel, Dragnea a declarat că decizia de a candida pentru șefia PSD este determinată de discuția cu membrii din Comitetul Executiv Național al partidului.

„Noi (n.r. – făcând referire la Victor Ponta) vom ramane prieteni si parteneri si camarazi, asa cum am fost si pana acum. Decizia mea este determinata numai de un singur lucru: de discutia cu membrii din CExN, ca aceasta decizia va ajuta partidul, strict pe o perioada limitata. E importanta opinia fiecaruia pentru ca opinia tuturor inseamna opinia intregului partid. E nevoie de coerenta, rigoare si de un plan foarte clar.

S-au luat deciziile (n.r. – referitoare la Codul Fiscal) dupa care au mai ramas colegii. Rovana Plumb se pregatea sa iasa la presa. Primul ministru va anunta. E corect sa fie asa. Si toata coalitia il sustine (n.r. – pe premierul Victor Ponta) pentru ca e proiectul Guvernului Ponta. Ma intalnesc cu colegii de partid de zece de ani de zile. Ne intalnim in fiecare zi. Nu am discutat acest subiect pentru ca domnul Oprea e partener de coalitie si de guvernare. Nu discut despre ce e in UNPR, dansul nu discuta despre ce e in PSD”, a declarat Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *