Skip to content
Politică

Dragnea e supărat pe Ponta că și-a donat mărirea de salariu: Atunci o rezolvăm în Parlament…

Liviu Dragnea, președintele PSD, s-a arătat supărat pe faptul că premierul Victor Ponta a anunțat că își va dona suma pe care o primește ca urmare a măririi de salariu adoptată prin ordonanță de urgență. Șeful social democraților susține că, dacă tot nu pare nimeni că mai susține această lege, va propune respingerea ei în Parlament.

Într-o conferință de presă, Liviu Dragnea a declarat că va propune respingerea în Parlament a ordonanței prin care se cresc salariile înalților demnitari.

Am urmărit cu atenţie ultimele atitudini, luări de poziţie exprimări cu privire la această ordonanţă care cuprinde mărirea salariilor demnitarilor. Am văzut şi un consilier sau fost consilier,care spunea că Guvernul ar vrea să o retragă, dar nu este lăsat de partid. De asemenea, constat că nu o prea o mai susţine nimeni din cei care au promovat-o şi adoptat-o. Dacă tot o plimbă de la unul la altul şi nu şi-o asumă nimeni atunci o rezolvăm în Parlament şi în Parlament o să propunem respingerea ei ca să închidem acest subiect pentru că deja, dacă niciun beneficiar nu vrea să o folosească, nu are rost să o mai ţinem„, a afirmat Dragnea, la o conferinţă de presă.

2 comentarii la “Dragnea e supărat pe Ponta că și-a donat mărirea de salariu: Atunci o rezolvăm în Parlament…

  1. mai Dragneo tu te crezi smecher dar ne crezi prosti pe noi,Tu ai fortat alocarea banilor la rectificare desi Ponta spunea ca nu e oportuna aplicarea ei acum ci odata cu legea salarizarii si acum te dai artist.Mai mult ,ce ai tu ca Ponta vrea sa doneze niste bani-trebuie sa te intrebe pe tine ce face cu banii lui???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *