Skip to content
Politică

Dragnea explică ce se ascunde în spatele atacurilor la adresa sa

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a dezvăluit, la TVR, care este pasul următor pe care vor să-l facă Mircea Geoană și Marian Vanghelie, după ce au constatat că nu vine niciun PSD-ist după ei, pentru a-și face partid.

„Prima dată au ieşit şi au spus că vor face un nou partid. Au văzut că nu vine nimeni după ei, după care au înţeles că de fapt tot PSD-ul rămâne singurul partid stabil, serios, din România, un partid mare, asta nu știu dacă e bine, dar e un partid mare, sănătos. Acum am văzut că vor să vină înapoi. L-am auzit pe domnul Geoană că vrea să fie preşedintele PSD-ului. E foarte greu să comentezi o asemenea afirmaţie când, ca să fii preşedintele unui partid, trebuie să fii şi membrul partidului respectiv”, a spus Liviu Dragnea, la TVR, în emisiunea „Vorbește liber”, de la TVR.

Dragnea precizează că în spatele criticilor lansate la adresa sa se află cei cu rezultate proaste la alegeri.

„În situații de genul ăsta atacă și critică cei care au avut rezultate foarte proaste la alegeri. Nu am auzit niciun președinte de organizație care a avut rezultate foarte bune să critice. Așa se întâmplă, cei care au avut rezultate foarte proaste încearcă să dea vina pe alții”, a adăugat Liviu Dragnea, relatează DCnews.ro.

Sursă foto libeinteleorman.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *