Skip to content
Politică

Dragnea explică de ce vrea să limiteze exprimarea în presă și pe Facebook: Este o lege…

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a vorbit despre legea defăimării sociale, spunând că în momentul de fata Romania este si trebuie sa rămână o insulă de stabilitate. Amintim că astăzi deputații au mărit amenzile în legea defîimării.

Citește și: Deputații au decis. Defăimarea pe Facebook va costa până la 100.000 de lei

„În multe parti ale lumii cresc tensiunile sociale, intre etnii, fata de minoritati de orice fel. Romania a ramas o insula de toleranta si respectabilitate si este important sa ramana asa. Este o lege in care Romania va avea sustinere pentru ca romanii sunt tolerati. Este important ca in Romania sa nu se permita sa apara curente impotriva unor minoritati.(…) Este o lege foarte importanta pe care eu o sustin si abia astept sa fie votata”, a declarat Dragnea.

De asemenea, Liviu Dragnea a vorbit și despre discuțiile pe care le-a avut cumebri PSD despre alegerile locale de anul acesta.

Eu cred ca astazi dupa Comitetul Executiv Național si in urma discutiilor pe care le-am avut cu colegii din Bucuresti vom lua niste decizii corecte, care ne vor mentine cu prima sansa in Bucuresti”, a punctat Dragnea marți, la Palatul Parlamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *