Skip to content
Politică

Dragnea EXPLODEAZĂ. Săgeți otrăvite către Șova și Hrebenciuc, după ce au vrut să-l mazilească

Liviu Dragnea, președintele executiv al PSD, trece printr-o perioadă extrem de tensionată din punct de vedere politic. Colegii săi, Dan Șova și Viorel Hrebenciuc, plănuiau să îi spulbere acestuia orice șansă de a accede la șefia PSD, odată ce Ponta ar fi ajuns la Cotroceni.

Atitudinea lui Dragnea, după ce în presă au apărut stenogramele discuției dintre Hrebenciuc și Șova, a fost una extrem de nervoasă, însă liderul social-democrat a știut să o ascundă sub replici tăioase și ironii fine la adresa celor doi pesediști urmăriți penal pentru trafic de influență.

Dacă la intrarea în sediul PSD, unde a avut loc ședința Biroului Permanent Național, Dragnea a preferat să dea un răspuns scurt jurnaliștilor care l-au întrebat ce crede despre dosarul în care cei doi sunt inculpați, (n.r. „Marele noroc al unora este că prostia nu e infracțiune în România”), de data aceasta, aflat la un miting electoral în Sectorul 3, Dragnea a început să arunce cu săgeți otrăvite spre cei doi coelgi vizați de DNA.

„Mă gândeam înainte să vin la microfon dacă să vorbesc mai rar, mai des. O să vorbesc rar și clar să se înțeleagă și pe stenograme. O să fiu atent ce vorbesc, ca să nu fie stenograme cu bipuri că nu e frumos și nici nu ne caracterizează”, a spus Dragnea celor prezenți la miting.

„Eu mă gândesc cum apare pe stenograme acum. Aplauze și urale cred, nu?”, a mai spus Dragnea, în timpul discursului său.

Biroul Permanent al PSD a decis ca Dan Șova, Sebastian Ghiță și Marian Vanghelie să fie suspendați din toate funcțiile din partid.

2 comentarii la “Dragnea EXPLODEAZĂ. Săgeți otrăvite către Șova și Hrebenciuc, după ce au vrut să-l mazilească

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *