Skip to content
Politică

Dragnea face marea mărturisire: este omul Binomului? Ce spune despre Băsescu şi Iohannis

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, face marea mărturisire: este omul Binomului SRI-DNA? Ce spune despre preşedinţii Traian Băsescu şi Klaus Iohannis.

Într-un interviu acordat, miercuri, B1 TV şi difuzat sâmbătă seară, Dragnea a apreciat că Băsescu „a fost un om care a avut proiecte mari, dar pe care a vrut să le facă cu oameni mici. Nu de statură, ci mici ca putere, ca determinare, ca viziune”.

„Poate că unele idei ale lui Băsescu au fost foarte bune, dar nu a putut să le pună în practică. Plus că a generat foarte mult conflict în România, ceea ce nu ne-a făcut bine. El a dat cu o piatră, iar noi am dat cu două. Sau invers: el a dat cu zece”, a comentat social-democratul.

În legătură cu Iohannis, Dragnea a apreciat că „este un preşedinte votat de peste 6 milioane de români”.

„Este un om care, până acum, mi s-a părut că nu este caracterizat de rea-intenţie. Sper să reuşească să adune toate instituţiile şi tot poporul în jurul unor mari proiecte”, a afirmat Liviu Dragnea.

Chestionat dacă este omul Binomului, liderul PSD a replicat: „La ce binom vă referiţi? Nu cred că există aşa ceva. Noi vorbim aici de axiomele domnului Cristoiu”.

În acest context, Dragnea a dat de înţeles că ipoteza jurnalistului Ion Cristoiu în ceea ce îl priveşte ar putea fi catalogată drept o insultă sau o calomnie.

„Nu susţin iniţiativa legislativă a doamnei senator (Cristiana Anghel, de la ALDE – n.r.), de a considera insulta şi calomnia drept infracţiuni. Asta ne-ar mai trebui: să fie oamenii băgaţi în puşcării, să umplem puşcăriile cu oameni care se înjură pe stradă sau la televizor”, a punctat pesedistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *