Skip to content
Politică

Dragnea face pasul înapoi. Nu mai vrea remaniere

libertatea.ro

Șeful PSD începe să cedeze teren în bătălia pe care o poartă cu premierul Sorin Grindeanu. La mai puțin de o săptămână după ce a amenințat 4 membri ai executivului cu o posibilă remaniere în cursul lunii viitoare, Liviu Dragnea vine cu o nouă declarație-șoc.

„Este posibil să nu fie niciun fel de remaniere, dar, dacă vom analiza că în anumite zone este nevoie de un impuls, este nevoie de un alt ritm decât cel care a fost până acum, eu cel puțin nu o să am niciun fel de ezitare”, a declarat președintele PSD, în cursul unei vizite în județul Bacău.

Liviu Dragnea pare să fi uitat momentele în care a respins unele propuneri ale miniștrilor Lia Olguța Vasilescu, Viorel Ștefan sau Tudorel Toader, forțându-i pe aceștia să își reconsidere anumite poziții asumate în fața plenului celor două camere sau în spațiul public.

„Mă mulțumesc toate ministerele, și ca cetățean, și ca președinte de partid, și ca președinte al Camerei Deputaților”, a mai spus șeful social-democraților, citat de Agerpres.

La sfârșitul săptămânii trecute, patru nume de miniștri din cabinetul Grindeanu erau date ca figurând pe lista neagră a președintelui PSD: Toma Petcu-Energie, Lia Olguța Vasilescu- Muncă, Viorel Ștefan-Finanțe, Tudorel Toader-Finanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *