Skip to content
Politică

Dragnea, front comun cu televiziunile trustului Intact: Comunicatul ANAF e mincinos!

Preşedintele PSD Liviu Dragnea face front comun cu televiziunile trustului Intact, ale căror sedii sunt ameninţate cu evacuarea de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

Prezent, vineri, la DC News Live, Dragnea a calificat drept „mincinos” comunicatul ANAF emis în legătură cu acest subiect.

CITIŢI ŞI: Pacea anunţată de Iohannis prinde contur: ANAF lasă garda jos şi negociază cu Antenele

Mai mult: el a negat că ar exista vreo lege care să prevadă termenul de 5 zile pentru evacuare.

„Nu scrie în lege 5 zile. Nu există nicio lege cu 5 zile. Există alte termene. Am văzut comunicatul ANAF-ului şi e un comunicat mincinos. Nu scrie că trebuie să trimiţi zece duri cu bâte care să intimideze oamenii din nişte televiziuni şi să legitimeze inclusiv invitaţi. Pe de altă parte, nu scrie la lege că trebuie în termen de 5 zile. Din momentul în care acele imobile au trecut la stat, prejudiciul s-a recuperat – e foarte simplu. Dar toate luările de poziţie de după au arătat că a fost o acţiune abuzivă”, a acuzat Liviu Dragnea.

1 comentariu la “Dragnea, front comun cu televiziunile trustului Intact: Comunicatul ANAF e mincinos!

  1. D-le Dragnea,am auzit ca esti presedintele PSD care are majoritate in Parlament si-i are la degetul cel mic pe cei din UNPR si ALDE!!Ieri CSM-ul prin persoana presedintelui sau a decis ca Iohannis a INCALCAT CONSTITUTIA!!!Astept de la PSD,UNPR,PC,ALDE si chiar si de la PNL,initierea actiunii de SUSPENDARE A PRESEDINTELUI ROMANIEI IOHANNIS!!!!Asa cum ati suspendat un presedinte de 2 ori desi CCR a decis ca NU A INCALCAT CONSTITUTIA,acum TREBUIE sa-l suspendati pe presedinte deoarece forul suprem al magistratilor a stabilit ca PRESEDINTELE A INCALCAT CONSTITUTIA!!!Astfel,la referendum afla si Iohannis daca-l mai iubesc romanii sau nu!!!Dar nu cred ca esti suficient de BARBAT!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *