Skip to content
Politică

Dragnea: Hellvig nu-i stăpâneşte pe sereiştii care au făcut parte din „statul parelel”

aktual24.ro
" "

Liviu Dragnea spune că „statul paralel” a supravieţuit eliminării binomului Coldea-Kovesi şi acuză existenţa reprezentanţilor acestui „stat paralel” în mai toate serviciile secrete.

Statul paralel este format din oameni care sunt în conducerea unor instituţii, parchete, servicii secrete – SRI, SPP, Direcţia de Informaţii a Armatei. La DIPI nu, erau, la fel şi la SIE. Aceşti oameni l-au pus pe şeful statului deasupra lor şi în faţa lor. Klaus Iohannis are impresia că el conduce. Nu este aşa, dar a început şi el să dea ordine„, a afirmat Liviu Dragnea la Antena 3.

" "
" "

Dragnea s-a arătat dezamăgit de actualul şef al SRI, Eduard Hellvig. „Hellvig nu-i stăpâneşte pe cei care au fist în statul paralel şi sunt în continuare activi în SRI„.

În context, Liviu Dragnea a acuzat SRI-ul că nu, deşi „ştie tot”, nu face nimic pentru contracararea „contrabandei uriaşe” care se derulează în România.

SRI ar trebui să aibă informaţii. E clar că ştie tot şi totuşi situaţia persistă în continuare„, a reclamat Dragnea înainte de a afirma că avem un stat „parţial mafiot” iar structurile mafiote „nu sunt protejate pe gratis

 

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *