Skip to content
Politică

Dragnea ia în calcul investiții în Justiție: Este nevoie de sprijin!

gandul.info
" "

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, invitat vineri seara la emisiunea ”Realitatea românească”, moderată de Octavian Hoandra, la postul de televiziune Realitatea TV, a făcut anunțul potrivit căruia PSD consideră că trebuie făcute investiţii în infrastructura din Justiţie, mai ales în sediile Parchetelor şi Judecătoriilor.

Mai mult, acesta a declarat că a observat că este înghesuială în sălile în care se judecă procesele, o „nebunie” în care magistraţii trebuie de fapt, să delibereze şi să dea sentinţe corecte.

" "
" "

„Cine poate lupta împotriva corupţiei, procurorii, nu judecătorii. Judecătorul nu este apartenent nimănui. Este nevoie de salarii, logistică, sprijin,ar trebui să fie un program pentru toare partidele din România.(..) Sunt necesare şi vrem să facem investiţii în sedile din Parchete. Nu ştiu dacă ştiţi,  la judecatorie este înghesuială, procurori, avocaţi. În toată această nebunie, judecătorii trebuie să judece. Dacă nu investim în infrastructură, este greu să cerem luptă anticorupţie”, a spus Liviu Dragnea, la postul de televiziune Realitatea TV.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *