Skip to content
Politică

Dragnea iar sare la gâtul lui Iohannis. Acuzație grea legată de condamnarea din dosarul Bombonica

ziarulonline.com

Liderul PSD, Liviu Dragnea, iar sare la gâtul președintelui Klaus Iohannis. Vedeți mai jos ce acuzație grea a lansat primul la adresa celui de-al doilea legată de condamnarea din dosarul Bombonica.

Prezent miercuri seară în platoul Antena 3, Dragnea a susținut că Iohannis a avut influență în ceea ce privește pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare din speța DGASPC Teleorman.

Mai mult: Dragnea a susținut că un ofițer activ – căruia a refuzat să-i dea numele – i-a spus că unul dintre cei trei judecători ICCJ de la fond ar fi fost constrâns de așa-numitul „stat paralel” să se pronunțe pentru condamnarea PSD-isatului.

Totodată, Liviu Dragnea a acuzat-o pe Raluca Turcan (liderul grupului PNL din Senat) că i-ar fi promis lui Iohannis că liberalii aveau să dea jos guvernul Viorica Dăncilă prin moțiune de cenzură, cerând în schimb ca șeful statului să obțină condamnarea șefului social-democrat.

În altă ordine de idei: șeful din Kiseleff a afirmat că preşedintele Klaus Iohannis nu avea de gând să semneze decretul de revocare a Laurei Kovesi de la conducerea DNA, dar s-a temut suspendare, Iohannis dorindu-şi al doilea mandat ca să-și păstreze imunitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *