Skip to content
Politică

Dragnea îi ia apărarea ministrului de Externe: „Nu poate fi învinovățit de nimic”

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea a precizat, duminică noaptea, că, în opinia sa, activitatea Ministerului de Externe este una foarte bună, el arătând că MAE nu poate fi învinovăţit cu nimic pentru modul în care s-a desfăşurat procesul electoral în diaspora.

„În Paris numărul de secţii s-a dublat, faţă de votul precedent. În Londra, numărul de secţii a fost mai mare, iar numărul de cabine de vot din toate secţiile din diapora s-a mărit. Deci numărul de secţii din diaspora a fost mai mare decât la precedentele alegeri. Unde a greşit MAE? Preventiv au fost dublate numărul de secţii de vot”, a declarat Dragnea.

Totodată, Liviu Dragnea a afirma că important ar fi să știm pe cine să ne supărăm pentru ceea ce s-a întâmplat, dacă avem pe cine ne supăra.  „Ceea ce ar fi foarte important e să ştim pe cine trebuie să ne supărăm sau dacă avem să ne supărăm pe cineva”.

El a arătat că ministerul de Externe, prin ambasade, pune la dispoziţie toată logistica de organizare a votului, conform hotărârilor BEC şi AEP și nu poate fi învinovățit cu nimic.

„Ministerul de Externe nu poate fi învinovăţit  de absolut nimic, a pus la dipoziţie tot ce era nevoie ca urmare a decizilor BEC”, a transmis Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *