Skip to content
Politică

Dragnea îi liniștește pe „traseiști”. Ce spune acesta despre decizia CCR

" "

Ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Liviu Dragnea a comentat pe marginea deciziei Curții Constituționale privind OUG nr. 55/2014.

Întrebat ce se va întâmpla cu primarii care au schimbat formațiunea pollitică, Liviu Dragnea a declarat, joi, că aceștia „nu au ce să pățească”.

" "
" "

„Așteptăm. În mod normal, nu au ce să pățească, pentru că nu se poate aplica retroactiv. Așteptăm motivarea Curții și în funcție de asta vom acționa”, a declarat Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului, relatează Realitatea.

Curtea Constituțională a României (CCR) a decis miercuri că Legea pentru aprobarea OUG nr. 55/2014 privind migrația aleșilor locali este neconstituțională.

Conform deciziei CCR, Parlamentul urmează să reglementeze prin legea de respingere măsurile necesare cu privire la efectele juridice produse pe perioada de aplicare a OUG 55/2014 pentru a le pune de acord cu decizia Curții.

CCR a admis miercuri obiecția de neconstituționalitate formulată de parlamentarii PNL și PDL și a constatat că sunt neconstituționale prevederile Legii pentru aprobarea OUG nr. 55/2014 privind migrația aleșilor locali.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *