PSnews

Ultima Oră

Dragnea îl avertizează pe Toader: Nu poti sa beneficiezi de susținere la nesfârșit

antena3.ro

Liderul PSD, Liviu Dragnea întors recent din vacanță a venit cu forțe proaspete. Politicianul l-a criticat din nou, joi, pe  ministrul Justiției, Tudorel Toader, afirmând că acesta a „intarziat foarte mult” cu pachetul de modificari pe care urmează să le propună la legile justiției.

„Se pare ca dl ministru a intarziat f mult (…) Cred ca nu se mai poate intarzia”, a spus Dragnea, la intrebarile ziaristilor, notand ca există riscul ca legea Gratierii „sa fie aprobata tacit pentru ca nu vine Ministerul Justitiei”.

„O sa cer o audienta la Ministerul Justitiei (…) ca sa ii explic ca totusi parlamentul nu e anexa guvernului”, a continuat seful PSD, in opinia caruia „se lungeste foarte mult discutia despre un subiect care nu mai incepe”.

Întrebat dacă Tudorel Toader mai poate conta pe sprijinul PSD, Dragnea a răspuns că: „nu poti sa benficiezi de sustinere la nesfarsit”.

Ministerul Justitiei a anuntat, in urma cu o zi, ca va organiza doua dezbateri publice privind proiectul legislativ de modificare a codurilor penale, publicat pe site-ul Ministerului. Potrivit calendarului, dezbaterile vor avea loc pe 26 aprilie si 15 mai, potrivit hotnews.ro

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi