Skip to content
Politică

Dragnea îl cosmetizează pe ministrul agramat: A făcut o şcoală ce ajută modul de gândire

twitter.com

Vedeți în cele ce urmează felul în care președintele PSD, Liviu Dragnea, îl cosmetizează pe ministrul agramat din guvernul Viorica Dăncilă.

Al treilea om în stat a declarat luni că are încredere în miniştrii cabinetului Dăncilă, spunând că Valentin Popa, ministrul Educaţiei, a terminat studiile Facultăţii de Electronică, o şcoală ce ajută modul de gândire şi organizare, transmite Mediafax.

„Eu m-am uitat şi am vorbit cu dumnealui, l-am ascultat şi m-am uitat în CV. A făcut Facultatea de Electronică, e o facultate care îţi ajută modul de gândire, raţionamentul şi modul de a organiza. Am încredere că va face în minister ce a făcut inclusiv ca rector, a răspuns Liviu Dragnea, la o întrebare legată de ministrul desemnat la Educaţie, Valentin Popa.

Ministrul propus pentru Educaţie, Valentin Popa, avizat favorabil în comisia de specialitate din Parlament, a făcut greşeli gramaticale şi după audiere, precizând că el, la universitate, nu poate amenaja nicio sală în mai puţin de un an „datorită” procedurilor foarte greoaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *