Skip to content
Politică

Dragnea îl vrea pe Dragomir în fața comisiei SRI. Turcescu prezice un fâs total

jurnalul.ro

După declarațiile incendiare ale fostului colonel SRI Daniel Dragomir, referitoare la deschiderea unor dosare penale la comandă poltică, șeful PSD a ieșit la rampă pentru a cere audierea fostului ofițer de informații în comisia SRI din Parlament.

„Ceea ce a apărut în spaţiul public este foarte grav dacă este adevărat. Astfel de afirmaţii nu pot fi lansate în spaţiul public fără ca o comisie parlamentară, respectiv ceea de control SRI, să nu-l audieze”, a afirmat Liviu Dragnea.

Președintele CamereiDeputațșilor nu a exclus posibilitatea ca, pentru noul scandal declanșat de Dragomir, să fie constituită încă o comisie parlamentară de anchetă, după modelul celei pentru alegerile prezidențiale din 2009.

„Dacă se va constata că, din ceea ce se va spune acolo, se depăşeşte competenţa Comisiei SRI, atunci se poate lua în calcul şi înfiinţarea unei comisii de anchetă parlamentară”, a explicat Dragnea, conform news.ro.

Daniel Dragomir a făcut o serie de dezvăluiri la România TV, potrivit cărora rechizitoriile prezentate de procurorii DNA în instanţă erau scrise de ofiţerii SRI.

Pe de altă parte, deputatul PMP Robert Turcescu se arată sceptic în ceea ce privește descoperirea adevărului din spatele acuzațiilor lansate de Dragomir și spune că, în comisia SRI, se va recurge la îngroparea acestui scandal.

„Ordinul pe unitate e să fie aruncate în derizoriu declarațiile/documentele lui Dragomir. Am mai trăit, am mai văzut…”, a comentat fostul realizator de talkshow-uri politice, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *