Skip to content
Politică

Dragnea, în corzi: ar fi știut dinainte de protestul din 10 august despre scenariul diversiunilor

Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, are un motiv în plus de neliniște. Șapte dintre cele opt documente întocmite de structurile din Ministerul de Interne au fost declasificate printre care și raportul privitor la intervenția forțelor de ordine pentru reprimarea protestului din 10 august.

Anul trecut, Parchetul a solicitat declasificarea inclusiv a raportului ce priveşte desfășurarea evenimentelor de la protestul Diasporei din 10 august, informează Agerpres, citând surse oficiale.

Potrivit surselor publicației Revista 22 liderul PSD, Liviu Dragnea, ar fi avut cu patru zile înainte de protest scenariul diversiunilor. Sursele sunt din MAI. Un exemplar ar fi ajuns și la o televiziune afiliată PSD, spun surse din Jandarmerie. Cel care ar fi ținut legătura cu toate entitățile implicate ar fi fostul un sepepist al lui Dragnea, numit ulterior secretar de stat.

Pe 14 septembrie, Liviu Dragnea a fost audiat la Parchetul General în calitate de martor în dosarul violențelor de la mitingul din 10 august.

Dragnea a declarat la ieșirea din Parchet că a fost întrebat de procurori dacă are elementele de sprijin în ce privește acuzația de lovitură de stat, precizând că ”Tot ce am avut de spus am spus în fața procurorilor ca martor”.

”Eu nu am primit informări nici de la SRI, nici de la ministerul de interne, nici de la nimeni”, a mai menționat liderul PSD.

Consultați AICI materialul integral

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *