PSnews

Ultima Oră

Dragnea, îngrijoarat de fraude la alegeri: Aștept un răspuns!

explozivnews24.ro

Președintele PSD Liviu Dragnea este invitat luni la emisiunea „Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire.

Întrebat cum ar putea să afecteze alegerile din 11 decembrie demisia de săptămâna trecută a șefei AEP, Ana Maria Pătru, Dragnea a răspuns: „In contextul electoral, a picat prost. Bine, nu fac eu programul anchetelor. Acolo e o institurie fara sef. Ceea ce am cerut, in mod oficial si public, e de a pune la dispoziie aplicatiile informatice folosite la numararea voturilor. (…) Am cerut sa avem oameni, de la fiecare partid pentru operatiuni. (…) Mi-am exprimat indoieli privind corectitudinea acestui guvern, a ministrului de Interne in functie. (…) De cand a fost adus ca minsitru de interne, domnul Toba, Guvernul a vrut sa-l schimbe. A plecat in final, cu plagiat, fara plagiat (…) Eu ma asteptam de la premierul in functie, nu sa posteze niste ironii pe Facebook despre un subiect delicat”, a spus liderul social-democrat. 

Liviu Dragnea spune că schimbările de la MAI şi de la AEP din ultima perioadă îi provoacă „suspiciuni”. Din acest motiv, Dragnea afirmă că a solicitat ca BEC să pună la dispoziţia partidului său aplicaţiile informatice folosite pentru distribuirea mandatelor, afirmând că nu este în regulă ca formaţiunile politice să nu aibă acces la ele în aceste condiţii.

„Este vorba despre niste solicitari firesti pentru ca toate lumea sa participe la un proces de vot foarte trasparent. De ce îi deranjeaza? Tocmai de aceea mi-am exprimat niste suspiciuni si nu ma las pana nu vad ca solicitarea mea oficiala primeste un raspuns”, a declarat Dragnea, la B1 Tv.

 

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi