PSnews

Recent

UPDATE Pacea dintre primarul capitalei și premier / Dragnea, întâlnire de ultimă oră cu Gabriela Firea și Tăriceanu

desteptarea.ro

UPDATE 15:15

După întâlnirea de miercuri, tensiunile dintre Primarul General al Municipiului București, Gabriela Firea și premierul Mihai Tudose s-ar fi rezolvat.

Întrebată care este relația cu prim-ministrul, Firea a răspuns: „A fost una încordată. De azi este una calmă şi sper să colaborăm bine în continuare, deoarece avem o misiune din partea românilor şi trebuie să o ducem la bun sfârşit. Nu cred că este loc de disensiuni, mai ales că suntem colegi”.

„A fost un incident neplăcut peste care, eu una, am trecut”, a subliniat primarul capitalei, conform Mediafax.ro.

Gabriela Firea spune că l-a acuzat pe Tudose că și-ar dori șefia Partidului Social Democrat (PSD) pentru că așa i se părea în acel moment.

„După elementele care au fost săptămâna trecută şi după faptul că s-a acutizat şi s-a tensionat relaţia dintre noi, aşa părea la acel moment că se întâmplă”.

Mai mult decât aât, Firea spune că aceste tensiuni nu ar trebui să reapară, adversarii politici ai partidului folosindu-se de acestea pentru a-i discredita.

„Am avut astăzi o discuţie şi pe această temă, dincolo de chestiunile care ne interesau mult mai mult, şi anume cele legate de buget, şi am lămurit toate aceste probleme care au apărut şi sperăm ca în următoarea perioadă să nu mai apară astfel de tensiuni, pentru că ele nu sunt folositoare nimănui decât dau oxigen adversarilor noştri”, a adăugat Firea.


O întâlnire de ultimă oră a avut loc, miercuri, între liderul PSD, Liviu Dragnea și primarul Capitalei, Gabriela Firea, potrivit postului de televiziune B1 TV

Discuțiile au loc în contextul conflictului dintre primarul general și premierul Mihai Tudose, iar la întâlnire ar fi participat și liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi