Skip to content
Politică

Dragnea: “Iohannis a venit forțat la dezbateri”

Prestația lui Klaus Iohannis din timpul celor două dezbateri televizate la care a participat alături de Victor Ponta, contracandidatul său din cursa pentru președinția României, a fost criticată de Liviu Dragnea. Președintele executiv al PSD susține că reprezentantul ACL a participat constrâns de împrejurări la cele două confruntări televizate și că tocmai din acest motiv nu va mai apărea la vreo dezbatere înaintea turului de scrutin de duminică.

“Nu cred că mai poate veni la o altă întâlnire domnul Iohannis, oricum a venit forțat la aceste două întâlniri. Din păcate, Victor Ponta a încercat să aibă o dezbatere, un dialog și până la urmă Victor Ponta a dialogat cu românii și eu cred că asta este cel mai important”, a spus Dragnea, conform Agerspres.

Viceprim-ministrul a comentat și prestațiile celor doi candidați rămași în cursă în turul II al prezidențialelor. Dragnea i-a pus în antiteză pe cei doi și, în timp ce pe Victor Ponta l-a lăudat pentru programul prezentat în fața alegătorilor, a ridiculizat felul în care Klaus Iohannis s-a prezentat la Realitatea TV și B1TV.

“Eu nu am văzut confruntări electorale, nu am văzut dezbateri. Am văzut un candidat Victor Ponta, care a spus lucruri, care a răspuns la întrebări, care a enunțat niște principii, niște idei, niște proiecte. Și, încă un cetățean care era acolo în studiou și care încerca să-și aducă aminte ceea ce fusese învățat în timpul zilei. N-am reușit să văd o idee, n-am reușit să văd un proiect serios, nu am văzut decât niște lozinci învățate și repetate mecanic”, a încheiat Liviu Dragnea.

1 comentariu la “Dragnea: “Iohannis a venit forțat la dezbateri”

  1. Dle Dragnea, lasati-l pe Iohannis in plata Domnului! Aveti grija sa nu repetati scenariul din 2009! la cat au furat astia in 10 ani, ar trebui sa nu aiba cum sa respire acum! Ati promis romanilor ca ii scapati de regimul si oamenii lui Basescu! Treceti la fapte si executati-i, altfel ne vor executa ei duminica seara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *