Skip to content
Politică

Dragnea își arată colții: Nu vindem Transilvania UDMR-ului!

libertatea.ro

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, a declarat luni, după discuţiile cu UDMR, că PSD-ul nu are de gând să „vândă” Transilvania.

Reacția liderului PSD vine după ce chiar astăzi, în comisii, a fost adoptată legea prin care ziua de 15 martie devine Ziua Maghiarilor din România.

Citiți și Moțiunea vine cu un cadou nesperat pentru România, via UDMR

„Azi am discutat despre situaţia politică actuală, am mai discutat la telefon zilele trecute. E firesc, e dreptul majorităţii, un drept constituţional, legitim, de a-şi avea Guvernul”, a spus Dragnea după discuţiile cu liderii UDMR.

Mai mult, Dragnea a ținut să precizeze că nu şi-au dat seama dacă este vorba despre o problemă în legislaţie sau în Constituţie, fiind o situaţie fără precedent.

„Nu vindem Transilvania, nu vindem nicio bucată din ţară”, a ţinut să precizeze liderul PSD, potrivit postului de televiziune Digi 24.

Referindu-se la proiectul de reducere a pragului în privinţa proporţiei de populaţie într-o comunitate de la care minorităţile pot folosi limba maternă în administraţie, Liviu Dragnea a spus că „se discută despre asta, a rămas ca colegii mei din comisie să negocieze, să discute, nu se discută de ieri, de azi”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *