Skip to content
Politică

Dragnea își învață primarii să nu se lase intimidați sau șantajați în campania electorală

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a cerut, luni, social-democraţilor din judeţul Mehedinţi „să nu se lase intimidaţi în campania electorală a alegerilor locale de eventualele acţiuni de hărţuire şi şantaj îndreptate împotriva lor de anumite instituţii ale statului aservite politic” şi să aibă puterea de a merge mai departe şi de a continua „să rămână în slujba poporului”.

El a făcut această precizare în contextul în care mulţi dintre aleşii locali, care vor candida şi în 5 iunie, „sunt cercetaţi sau urmăriţi penal” pentru ceea ce liderul PSD afirma că sunt „cauze mai mult sau mai puţin reale”.

„Chiar dacă uneori mai suntem şi condamnaţi pentru faptul că am avut curajul să facilităm cetăţenilor dreptul fundamental de a-şi exprima opţiunea la urnele de vot, trebuie să mergem înainte şi să fim tot mai aproape de ei”, a declarat Liviu Dragnea.

El a arătat că, indiferent în ce situaţii vor mai fi puşi aleşii locali, ei nu trebuie să ezite să-şi spună cuvântul, democratic, în probleme de a căror rezolvare depinde viitorul cetăţenilor.

„Noi nu trebuie să minţim poporul şi nici nu o să-l împiedicăm să se pronunţe cu privire la vreo chestiune care îi poate influenţa negativ destinul”, a adăugat Dragnea.

Precizărie liderului social-democrat au fost făcute în cadrul reuniunii de lansare a candidaţilor PSD pentru alegerile locale din Drobeta Turnu Severin, informează Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *